Savjetodavni sastanak s medijatorom

Za stranke koje nemaju iskustvo s medijacijom razumljivo je da su skeptične oko mogućnosti da se uključe u rješavanje spora na ovaj način. Ponekad ta skepsa dolazi i od njihovih punomoćnika koji nisu imali iskustva s medijacijom, posebnom kvalitetnom medijacijom, i zato nisu sigurni je li medijacija dobro rješenje za njihove stranke.

Opravdano je sumnjati u nešto što osobno niste iskusili. Zato vam nudimo uslugu nenaplatnog savjetodavnog sastanka s medijatorom/icom po vašem izboru kako bi ih osobno upoznali, upoznali s vašim problemom te kako bi oni vas detaljno upoznali o tome što je to medijacija, što možete očekivati u medijaciji, kako zastupati svoje interese, upravljati vlastitim reakcijama, kako uspješno pregovarati i postići rješenje u kojem ćete zadovoljiti svoje potrebe i interese, a da pri tome ne naštetite drugoj strani. Želja nam je na ovaj način da budete u mogućnosti donijeti informiranu odluku o tome želite li sudjelovati u medijaciji ili ne.

Učinit ćemo sve da se s nama osjećate kao kod svoje kuće ili u svom uredu. Dođite bilo sami bilo u pratnji svojih odvjetnika. Također, možete doći i u pratnji osoba s druge strane i njihovih odvjetnika, kao i drugih zainteresiranih osoba za koje želite da budu pored vas. Naravno, sve ovo možemo učiniti i online.

Prvo upoznajte naše medijatore. Uz njih se osobno uvjerite u blagodati koje vam može pružiti medijacija. Ne možete ništa izgubiti, možete samo dobiti. Pomoći ćemo vam da se dobro osjećate sa svojom odlukom ma što odlučili.

Obveze za stranke nastaju tek nakon što se suglase oko početka medijacije.

Upozorenje. Još ni jedna stranka nakon ovakvog sastanka nije rekla NE medijaciji.

Predložite savjetodavni sastanak