Informativni sastanak s medijatorom


Za stranke koje nemaju iskustvo s medijacijom, razumljivo je da su skeptične oko mogućnosti da spor riješe na ovaj način. Ponekad ta skepsa dolazi i od njihovih punomoćnika koji nisu imali iskustva s kvalitetnom medijacijom i zato nisu sigurni je li to medijacija dobro rješenje za njihovu stranku.

Opravdano je sumnjati u nešto što osobno niste iskusili. Zato vam nudimo uslugu besplatnog informativnog sastanka s medijatorom/icom po vašem izboru, kako bi ih osobno upoznali, kako bi njih upoznali s vašim problemom te kako bi oni vas detaljno upoznali što je to medijacija, što očekivati u medijaciji, kako zastupati svoje interese, upravljati vlastitim reakcijama, kako uspješno pregovarati i postići rješenje u kojem ćete zadovoljiti svoje potrebe i interese, a da pri tome ne naštetite drugoj strani. Želja nam je na ovaj način budete u mogućnosti da donesete sasvim informiranu odluku o tome želite ili ne sudjelovati u medijaciji.

Iskoristite ovu mogućnost. Obećavamo vam da ćete se s nama osjećati kao kod svoje kuće. Dođite bilo sami bilo u pratnji svojih odvjetnika. Također možete doći i u pratnji stranke s druge strane i njenih odvjetnika te drugih zainteresiranih osoba za koje se suglasite da ih želite u svojoj prisutnosti. Naravno, sve ovo možemo učiniti također i online iz udobnosti i sigurnosti vaših domova i ureda.

Prvo upoznajte naše medijatore. Ne ako, već kada vam se svide, uz njih se osobno i izravno uvjerite u blagodati koje i vama može pružiti medijacija. Ne možete ništa izgubiti. Možete samo dobiti. Pomoći ćemo vam da se dobro osjećate sa svojom odlukom ma što odlučili.

Ova usluga je besplatna. Obveze za stranke nastaju tek nakon što se one suglase oko početka medijacije.

UPOZORENJE! Još ni jedna stranka nakon ovakvog sastanka nije rekla NE medijaciji! Želimo jednako i vama!