Obuka je namijenjena svima zainteresiranima neovisno o godinama i profesiji, posebno onima koji svakodnevno rade s drugim ljudima. Riječ je o univerzalnim LJUDSKIM znanjima i vještinama primjenjivim ne samo u medijaciji, već u svim odnosima i u svim porama društva, od vrtića, obitelji, susjedstva, pa do poslovanja i do međudržavnih odnosa. Među dosadašnjim polaznicima najbrojniji su bili odvjetnici, korporativni pravnici, HR stručnjaci, menadžeri, poduzetnici, ekonomisti, financijski stručnjaci, zdravstveni radnici, inženjeri, nastavnici, socijalni radnici, psiholozi, i dr.

Obećavamo vam ne samo da ćemo zajedno mnogo naučiti, već jamčimo da ćete se istodobno dobro zabaviti i steći nova poznanstva i prijateljstva.

MI VJERUJEMO DA SE ŽIVOT DIJELI NA ONAJ DO OSNOVNE OBUKE ZA MEDIJATORE I NA ONAJ NAKON NJE.

HUM je udruga certificirana od Ministarstva pravosuđa i uprave RH za provođenje medijacije i obuka za medijatore. U skladu s Pravilnikom (NN broj 59/11), HUM će svim polaznicima koji uspješno završe obuku izdati certifikat o završenoj obuci. Svi se oni mogu registrirati kao medijatori u Registru pri Ministarstvu pravosuđa i uprave RH.

Obuka se održava online. Sastoji se od interaktivnih predavanja i vježbi s trenerima preko ZOOM platforme, u trajanju od 9 do 17,00 h. Prema dogovoru s polaznicima dnevna online obuka može se skratiti s obzirom na potrebu za čitanjem i pripremu za obuku kroz edukacijske materijale i video film koji će se prijavljenima unaprijed dostaviti. Online obuka će se odvijati kako zajedno tako i u odvojenim online sobama s manjim grupama.

HUM se obvezuje svim polaznicima online obuke osigurati besplatno jedan dodatni 6. dan obuke u živo u prostoru HUM-a čim se za to ispune pretpostavke. To će biti sjajna prilika za dodatno upoznavanje, približavanje i obnavljanje znanja stečenih online, kao i za postavljanje pitanje koje ne stignete postaviti online.