OSNOVNA OBUKA ZA MEDIJATORE/ICE

održat će se

17., 18., 19., 25. i 26. travnja 2020.

 

Nikole Tesle 1/I, Zagreb

Iskoristite i vi ovu izvanrednu priliku sudjelovanja u petodnevnoj osnovnoj obuci za izmiritelje/medijatore. Riječ je o intenzivnim aktivnostima koje će doslovce prikovati vašu pažnju, o aktivnostima nabijenim jasnoćom, jednostavnošću, super sudjelovanjem i interakcijom s polaznicima i voditeljima obuke, korisnošću, suradnjom i zajedničkim učenjem, druženjem i zabavom te momentalnom primjenjivošću u svim vašim odnosima, počevši od onih s vašim najbližima, pa do onih na poslu i svih ostalih.

Ne morate biti izmiritelj/medijator da bi postali uspješan/na komunikator, pregovarač, upravljač s vlastitim reakcijama i konfliktima. Vaš život se ne definira utjecajem drugih ljudi na vas, već vašim utjecajem na druge ljude. “Cvijet raste kada se okrene prema suncu, a čovjek kada se okrene prema čovjeku.”

Naučite i vi kako mnogo uspješnije nego do sada komunicirati s drugima i kako u osobnom i poslovnom svijetu dobiti od drugih ono što vam treba, a bez štete za drugu stranu. Dodajte ova divna i učinkovita ljudska znanja i vještine vašim profesionalnim koje najbolje poznajete i učinite sve svoje odnose uspješnijima. I naučite baš kao najbolji medijatori i medijatorice, barem ponekad pomoći drugima kako da to isto ostvare.

Više informacija možete saznati na e-mail adresi hum.mirenje@gmail.com ili telefonskim putem na broj 01/4811-283.

Ocjene i mišljenja polaznika obuka pročitajte OVDJE.

Poziv na sudjelovanje s dodatnim informacijama i cijenom te popustima možete pročitati u nastavku:

Poziv za OO - travanj

[gview file=”http://medijacija.hr/wp-content/uploads/2020/01/Prijava-20.docx”]