DODATNA OBUKA ZA IZMIRITELJE

16., 17. i 18. studenoga 2018.

u prostorijama Hrvatske udruge za mirenje

Nikole Tesle 1/I, Zagreb

Želite li obnoviti i unaprijediti osnovne komunikacijske, pregovaračke i izmiriteljske vještine te vještine upravljanja konfliktima?

Je li Vam možda pao početni izmiriteljski entuzijazam i osjećate li da su neispunjena Vaša početna očekivanja nakon završetka osnovne obuke za izmiritelje?

Želite li ponovno pobuditi jednaki entuzijazam i vjeru u iznimne mogućnosti mirenja kao načina rješavanja sporova, ali i načina života i poslovanja?

Želite li saznati što osobno možete učiniti više i bolje da se ispune Vaša početna očekivanja?

Želite li steći dublja znanja o tome što je to doista mirenje, što doista radi uspješni izmiritelj i zašto bi bilo tko pregovorima dodavao mirenje i izmiritelja te kako sve to na najbolji način prenijeti potencijalnim korisnicima Vaših usluga?

Želite li saznati više o psihološkim i drugim zaprekama na putu prihvaćanja mirenja i sklapanja nagodbe i kako ih prevladati?

Želite li se uvjeriti da je osnovna obuka za mirenje bila tek početak stjecanja Vaših novih znanja, tehnika i vještina i da je pred Vama veliki i divni svijet novih multidisciplinarnih znanja?

Pozitivan odgovor na bilo koje od ovih pitanja kvalificira Vas za prijavu na dodatnu obuku. Više pozitivnih odgovora čini Vas kandidatom za ovu obuku!

Pozivamo Vas da se pridružite dodatnoj obuci za izmiritelje

Obuka je namijenjena izmiriteljima/icama koji/e su pohađali/e osnovnu obuku za izmiritelje u trajanju od najmanje 40 sati.

U dodatnoj obuci imat ćete priliku osvježiti znanja, tehnike i vještine s kojima ste se susreli u osnovnoj obuci i također napraviti više koraka korak dalje ka stjecanju novih znanja i vještina s kojima se niste imali priliku suočiti ranije neovisno o vašem iskustvu u mirenju.

Vjerujemo da će ova obuka pridonijeti uvećanju znanja i vještina koje već posjedujete. Potrudit ćemo se da opravdamo i potvrdimo pozitivna iskustva i ocjene koje su nam dali polaznici naših osnovnih i dodatnih obuka za izmiritelje.

Naglasak u ovoj obuci je na praktičnim iskustvima iskusnih trenera-izmiritelja i na praktičnoj primjeni osnovnih i naprednih vještina i tehnika.

Mirenje ne miruje! Zahtjeva stalno učenje i nove pristupe!

Pridružite nam se i Vi!

Obećavamo Vam da ćemo zajedno ne samo mnogo naučiti kroz teorijsko i praktično učenje, već jamčimo da ćete se istodobno veoma dobro zabaviti i steći nova poznanstva i prijateljstva.

 

CIJENA OBUKE

Cijena obuke uključuje: organizaciju predavanja, osvježenje za vrijeme obuke te u pauzi za ručak, kao i lagani obrok u pauzi za ručak, a iznosi 1.000,00 kn +PDV (1.250,00 kn)

PODACI ZA UPLATU

IBAN: HR6423400091110129739

model: ostaviti prazno

poziv na broj primatelja: upisati OIB uplatitelja

Plaćanje u obrocima: zainteresirani mogu uplatiti iznos cijene obuke u mjesečnim obrocima uz poželjno podmirenje pune cijene do dana početka obuke.

 

Redovnim članovima/icama darujemo popust od 10 posto! 😉

[gview file=”http://medijacija.hr/wp-content/uploads/2018/09/P-R-I-J-A-V-A-DO-studeni-2018.docx”]

Poziv za DO u studenom 2018