Drage naše članice i članovi i oni koji to žele postati,

Ušli smo u još jednu Novu godinu. Već više od sedamnaest godina zajednički stvaramo divnu medijacijsku zajednicu koja je svakog dana sve veća i uspješnija. Dijelimo entuzijazam, strast i vjeru u ono što radimo – vjeru u mirenje/medijaciju, ne samo kao izvan-sudski način rješavanja sporova, već i kao način života i poslovanja. Sve nas to čini boljim ljudima i boljim profesionalcima.

Svi vi obavljate važne profesionalne i druge uloge od kojih živite i koje zahtijevaju veliku pozornost i vrijeme. Svaki član HUM-a doprinio je razvoju mirenja/medijacije i HUM-a upravo onoliko koliko je bio u mogućnosti. Želja nam je u HUM-u u svakodnevnom radu osloniti se na što veći broj naših članica i članova kako bi zajedničkim snagama brže i bolje postizali postavljene ciljeve i ostvarili nove.

Pozivamo vas da nam se pridružite sa svojim vrijednim idejama i osobnim doprinosom, na području u kojem vjerujete da možete najviše pomoći. Mogućnosti za naš zajednički rad i za razvoj mirenja/medijacije su beskrajne. Svaku vašu inicijativu dočekat ćemo s dobrodošlicom.

Vaše mišljenje nam je bitno zato s nestrpljenjem priželjkujemo vaše prijedloge o tome:

  • kako gledate na dosadašnji rad HUM-a i što bi sve mogli poboljšati u njegovom radu,
  • što mislite da bi trebao biti primarni fokus u radu HUM-a u narednom, najmanje jednogodišnjem razdoblju; predložite aktivnosti za koje mislite da su poželjne i nužne,
  • predložite nam područje vašeg interesa u svijetu mirenja/medijacije i način na koji bi se mogli i željeli izravno uključiti u aktivnosti HUM-a.

Radu naše udruge pomaže i doprinos u obliku plaćanja godišnje članarine. Nakon 17 godina nepromijenjenog iznosa članarine odlučili smo je povećati.

– za fizičke osobe 200,00 kuna godišnje (plus 50,00 kn upisnine uz prvu uplatu)

– za pravne osobe 300,00 kuna godišnje (plus 100,00 kn upisnine uz prvu uplatu)

– za učenike, studente i umirovljenike 50,00 kuna godišnje (bez upisnine)

 

 

Zahvaljujemo unaprijed na uplati članarine i na Vašoj vjernosti HUM-u! 🙂

 


PODACI ZA UPLATU:

Hrvatska udruga za mirenje

Nikole Tesle 1, Zagreb

IBAN: HR6423400091110129739

POZIV NA BROJ: OIB uplatitelja