Pozivamo članove i članice HUM-a te sve zainteresirane

na predavanje

NEUROMARKETING & MEDIJACIJA

u utorak, 25. rujna 2018.

13.00 – 15.00 sati

HUM, Teslina 1/I., Zagreb

Predavači: doc. dr. sc. Hedda Martina Šola & dr. sc. Srđan Šimac

 

Medijacija (mirenje) je izvrstan alat za sve ljude koji u dobroj vjeri žele riješiti osobne i poslovne probleme, a nakon što u tome nisu uspjeli sami. Medijacija svakodnevno potvrđuje da je izuzetan proizvod. Riječ je o usluzi, tzv. “nevidljivoj usluzi” čiju valjanost nije moguće procijeniti bez osobnog iskustva. Mogu li nam u bržem širenju medijacije u našem društvu i kako, pomoći digitalni marketing i neuromarketing?

Neuromarketing kao mlada znanstvena disciplina preplavila je globalno tržište, gdje je samo tržište neuromarketinških tehnologija ostvarilo prihod od 21 milijuna USD (2015). U zemljama Europske Unije, neuromarketing je postao neizostavni alat prilikom strateškog marketinškog planiranja.

Na predavanju, sudionici će biti upoznati sa začetcima i razvojem neuromarketinga u 21. stoljeću (sa znanstvenog i stručnog stajališta), a sve u svrhu što boljeg razumijevanja primjene istog u medijaciji. Jedan od najčešćih problema s kojom se medijatori susreću, jest upravo pitanje promocije: kako se kvalitetno promovirati? Koji marketinški oblik promocije je optimalan, najisplativiji i donosi najbrži ROI (povrat na ulaganje)? Upravo zbog toga, kreirano je posebno predavanje koje će medijatorima predstaviti na koji način mogu u svakodnevnoj promociji putem društvenih mreža, digitalnog marketinga i službenih web stranica, mudro iskoristiti tehnike neuromarketinga.

 

Saznajte više iz poziva u nastavku i svakako nam se pridružite na predavanju!

HUM_poziv_Neuromarketing&medijacija