POU Samobor u suradnji sa Hrvatskom udrugom za mirenje

organizira predavanje pod nazivom

Kako upravljati konfliktima umjesto da oni upravljaju nama

Pučko otvoreno učilište Samobor u “Građanskom utorku” ugostit će dr. sc. Srđana Šimca, suca Visokog trgovačkog suda Republike Hrvatske, predsjednika Hrvatske udruge za mirenje i iskusnog izmiritelja (medijatora), u utorak, 29. svibnja 2018. s početkom u 19,00 sati u Samoboru, POP UP kino, 151. samoborske brigade HV 1.

Interaktivno predavanje bit će usmjereno na fenomen konflikta koji je sastavni dio života, pa i poslovanja. Ljudi se prečesto i bez htijenja zapliću u konflikte u međusobnim odnosima. Oni ponekad imaju razarajuće učinke. Zainteresirani će otkriti zašto gube kontrolu nad sobom u konfliktu i kako upravljanjem vlastitim reakcijama mogu vratiti tu kontrolu. Riječ je o malim tajnama uspješne komunikacije koje su preduvjet uspješnosti u svim odnosima. Srđan Šimac će sudionicima na zanimljiv način pokazati kako uspješno ovladati svojim konfliktima i upoznati ih s efikasnom metodom rješavanja konflikata i sporova svih vrsta – mirenje (medijacijom).

I vi možete naučiti kao probleme pretvoriti u prilike.

Predavanje je namijenjeno svim zainteresiranima koji će imati priliku predavaču postaviti bezbroj pitanja i dobiti veoma zanimljive te korisne odgovore.

Poziv pročitajte u privitku.

[gview file=”https://medijacija.hr/wp-content/uploads/Kako-upravljati-konfliktima-umjesto-da-oni-upravljaju-vama-29052018-veb…..pdf”]