Od siječnja ove godine studentice Ana Škrlec s Grafičkog fakulteta i Sandra Djermanović s Ekonomskog fakulteta s Hrvatskom udrugom za mirenje izmjenjuju svoja dosadašnja znanja i iskustva kako bi doprinijele ostvarenju cilja projekta „Odrazi se znanjem, pokreni zajednicu“, a o praksi u HUM-u ističu sljedeće:

Projekt „Odrazi se znanjem, pokreni zajednicu“ pokrenuo nas je da pokažemo svoja znanja volontirajući u Hrvatskoj udruzi za mirenje (HUM). Organizacija Odraz je glavni pokretač i nositelj projekta. Cilj im je spojiti studente s Ekonomskog i Grafičkog fakulteta kako bi unaprijedili promociju i upravljanje udrugama te povećali društvenu odgovornost i doprinos razvoju zajednice, a u čemu su i uspjeli.

Velika potpora nam je mentorica Suzana koja nam je uvijek na raspolaganju te svojim prijedlozima i idejama olakšava obavljanje različitih zadataka, od grafičkog dizajna pa do tržišnih analiza.

Uz to udruga Life Potential organizira radionice osobnog i profesionalnog razvoja koje su nam od velike pomoći.

Ovo iskustvo za sada bismo ocijenile kao vrlo korisno i za udrugu i za nas kao studentice. Preporučujemo ga svima jer se stječu praktična znanja u ugodnoj atmosferi te su odskočna daska u danjem profesionalnom razvoju.

Sandra Djermanović i Ana Škrlec