Otvorene su prijave za Moot Court Croatia, natjecanje namijenjeno studentima prava treće i viših godina s Pravnih fakulteta u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. Prijaviti se možete od 25. veljače do 10. ožujka 2021. godine. Ovogodišnje svečano otvorenje natjecanja održat će se na Zoom platformi 4. ožujka u 18 sati

Moot Court Croatia, ili skraćeno MCC, je jedino natjecanje u obliku simuliranog suđenja koje se održava po hrvatsko pozitivnopravnim propisima, a namijenjeno je studentima prava treće i viših godina svih Pravnih fakulteta u Hrvatskoj!

Natjecanje se sastoji od dva dijela; pisanja podneska u obliku pravnog podneska i usmenih ročišta. Novost ovogodišnjeg natjecanja su dvije radionice kojima će moći pristupiti svi natjecatelji, a vodit će ih partneri MCC-a! Ovo je posebna prilika za izgradnju profesionalne mreže, povezivanje s drugim studentima prava, prolaženje simulacije suđenja i osvajanje glavne nagrade!

Između ostaloga, pobjednički tim osvojit će Osnovnu obuku za medijatore u HUM-u!

Prijavi se za Moot Court Croatia i stekni vrijedno iskustvo. Više informacija o MCCu pronađi ovdje ili na Facebook stranici MCC-a, a udrugu eSTUDENT prati na Facebooku, Instagramu, LinkedInu i pretplati se na naš newsletter.