NASTUPI AMERIČKIH MEDIJATORA NA ČETIRI VAŽNE ADRESE U ZAGREBU

U organizaciji HRVATSKE UDRUGE ZA MIRENJE u Hrvatskoj su po treći put američki odvjetnici i medijatori VICTOR SCHACHTER i JENNIFER BRANDT. Oni će hrvatskim pravnicima, gospodarstvenicima i HR profesionalcima iz prve ruke prenijeti iskustva i praksu američke medijacije koja je u SAD-u postala primaran način rješavanja konflikata i sporova te koju je objeručke prihvatilo kako gospodarstvo, tako i pravna profesija.

U ponedjeljak, 20. svibnja 2019., U HRVATSKOJ UDRUZI POSLODAVACA, Radnička cesta 52/I, Zagreb (Green Gold, ulaz R2), od 14.00 do 16.00 sati, Victor, Jennifer i predsjednik HUM-a, dr. sc. Srđan Šimac, održat će predavanje za menadžere, poduzetnike, korporativne pravnike i HR profesionalce pod nazivom – EARLY DISPUTE RESOLUTION AS A STRATEGIC TOOL IN MANAGING DISPUTE RISKS. Naši prijatelji upoznat će nazočne da je krajnje vrijeme da svoje gospodarske sporove prestanu tretirati isključivo kao pravne probleme, već da ih tretiraju kao poslovne probleme i da tako njima i pristupaju, aktivno, uključeno i što ranije (preventivno, prije nego što se pretvore u stvarni i nerješivi problem).

Više informacija: OVDJE.

U HRVATSKOJ ODVJETNIČKOJ KOMORI, Koturaška 53, od 17.00 do 19.00 sati, Victor i Jennifer će odvjetnicima predstaviti medijaciju kao veliku poslovnu priliku za izgradnju njihove uspješne i profitabilne odvjetničke prakse predavanjem pod nazivom MEDIJACIJA – POSLOVNA PRILIKA ZA ODVJETNIKE U IZGRADNJI USPJEŠNE I PROFITABILNE PRAKSE. Odvjetnici će pronaći odgovore na pitanje koji je njihov interes da se odmah uključe u medijacijske aktivnosti i da medijacija postane sastavni dio njihovih pravnih usluga. Čini se kako je krajnje vrijeme da odvjetnici savladaju vlastiti otpor novinama i jednu po jednu započnu primjenjivati u svojoj praksi i uspješno se prilagođavati potrebama novih stranaka i novog vremena.

U utorak, 21. svibnja 2019., od 17.00 do 19.00 sati, u Zagrebu, Boškovićeva 24, Victor i Jennifer održat će predavanje za članice i članove AKADEMIJE ZA POLITIČKI RAZVOJ, HRVATSKE UDRUGE LOBISTA, HRVATSKE UDRUGE ŽENA U PRAVNOJ PROFESIJI I UDRUGE POSLOVNIH ŽENA KRUG, pod nazivom MEDIJACIJA KAO STRATEGIJSKI ALAT ZA UPRAVLJANJE RIZICIMA SPORENJA. Mnogo očekujemo od ovog predavanja i prilike da profesionalcima iz različitih struka predstavimo medijaciju kao efikasan alat za povećanje njihove uspješnosti u svakom pogledu.

Više informacija: OVDJE.

U srijedu, 22. svibnja 2019., u HRVATSKOJ UDRUZI ZA MIRENJE, u Zagrebu, Teslina 1/I, od 13.00 do 15.00 sati, održat će se VI. Okrugli stol – Odvjetnici u medijaciji na kojem će u centru pažne biti Victor i Jennifer. Oni će odvjetnicima koji su se već upoznali s medijacijom predstaviti kako zastupati stranke u medijaciji i kako i zašto medijacija treba postati primaran način rješavanja gospodarskih sporova. USPJEŠNI NISU NAJSNAŽNIJI, VEĆ NAJBRŽI! Victor i Jennifer će upoznati odvjetnike zašto je krajnje vrijeme da pravni profesionalci započnu RADITI ZA ZADOVOLJNE STRANKE, a ne za nezadovoljne.

PRIDRUŽITE NAM SE I VI NA BILO KOJEM OD OVIH SKUPOVA PREMA VAŠEM IZBORU I SAZNAJTE MNOGO VIŠE O MEDIJACIJI I OTKRIJETE KAKO JE USPJEŠNO PRIMIJENITI U VAŠEM OSOBNOM I POSLOVNOM ŽIVOTU.

Detaljnije o programu: FSRI_HUM_program