organizira

 

Obuka za prekograničnu obiteljsku medijaciju

Prekogranični trening obiteljske medijacije odvija se ove godine od 14. do 20. listopada 2018 na engleskom jeziku. Mjesta su još uvijek dostupna i već su zaprimili registracije sudionika iz 6 zemalja. Imajte na umu da postoji popust za sudionike iz zemalja koje ispunjavaju uvjete i mjesta su strogo ograničena!

 

3 Trajni seminar o osposobljavanju (engleski) i supervizija

Ovogodišnji MiKK trening i supervizija održava se od 29. rujna do 2. listopada 2018. Prvi dan održat će se supervizijski sastanak, a slijede tri odvojena cjelodnevna interaktivna seminara održana od strane nekih od najiskusnijih govornika / trenera. Registrirajte se prije 18. lipnja za primanje Early Bird popusta! Više pojedinosti potražite u programu.

 

MiKK slavi 10 godina

Prošlo je deset godina od kada MiKK postaje nevladina organizacija! MiKK posrednici pomogli su tisućama roditelja i djece da riješe svoje obiteljske sukobe i imaju bolju budućnost. MiKK je obučio stotine stručnjaka širom svijeta u prekograničnoj medijaciji. Sve ovo je pomoglo u podizanju profila i korištenju medijacije u slučajevima međunarodnog sukoba u obitelji. Svečano obilježavanje slijedi 2. listopada 2018. u Berlinu.

 

Više o MiKK-u OVDJE.