U četvrtak, 14. ožujka 2019. u organizaciji Kluba mladih izmiritelja HUM-a održano je predavanje „Svijet pregovaranja – Što su pregovori i kako im možemo pristupiti?“.

Zainteresirane sudionike voditelj Damjan Moškatelo upoznao je s procesom pregovaranja, kao najučestalijoj životnoj aktivnosti s kojom se susrećemo ne samo u poslovnom, već i u svakodnevnom životu. Naučili su više o pregovaranju, vještini u komunikaciji i međusobnim odnosima te vrlo važnom za postizanje uspješnijih privatnih i poslovnih dogovora. Kroz predavanje su tako dobili korisne savjete kako pregovorima uspješno postići ono što žele.

Predavač Damjan Moškatelo student je 5. godine Pravnog fakulteta u Osijeku, te pobjednik natjecanja u pregovaranju „ELSA Negotiation Competition“ 2018. Završio je HUM-ovu obuku za izmiritelje te ga posebno zanima područje poslovnih pregovora i alternativno rješavanje sporova.

Zahvaljujemo svim sudionicima/cama na ugodnoj radnoj atmosferi i interesu, a voditelju na korisnom i zanimljivom izlaganju! 😉