Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na edukaciji koju organizira i provodi

Hrvatska udruga za mirenje

kao akreditirana institucija za mirenje od Ministarstva pravosuđa RH

OSNOVNA OBUKA ZA IZMIRITELJE/ICE

održat će se

21., 22., 23., 29. i 30. rujna 2018.

Nikole Tesle 1/I, Zagreb

Mirenje/medijacija nije samo iznimno efikasni način preveniranja i rješavanja konflikata i sporova svih vrsta (mnogi konflikti i sporovi se u medijaciji rješavaju samo u jednom danu), već postaje način života i poslovanja. Uspjeh u životu i u poslu nemoguće je postići ako se oslanjamo isključivo na znanja i vještine naših profesija. Za uspjeh su nam potrebna multidisciplinarna znanja. Među vještinama bez kojih više ne možete, jesu komunikacijske vještine, vještine upravljanja konfliktima, vještine pregovaranja i medijacije. Sve je to medijacija – “umjetnost biti čovjekom” (“an art of being human“).

Iskoristite i vi ovu izvanrednu priliku sudjelovanja u petodnevnoj osnovnoj obuci za izmiritelje/medijatore. Riječ je o intenzivnim aktivnostima koje će doslovce prikovati vašu pažnju, o aktivnostima nabijenim jasnoćom, jednostavnošću, super sudjelovanjem i interakcijom s polaznicima i voditeljima obuke, korisnošću, suradnjom i zajedničkim učenjem, druženjem i zabavom te momentalnom primjenjivošću u svim vašim odnosima, počevši od onih s vašim najbližima, pa do onih na poslu i svih ostalih.

Ne morate biti izmiritelj/medijator da bi postali uspješan/na komunikator, pregovarač, upravljač s vlastitim reakcijama i konfliktima. Vaš život se ne definira utjecajem drugih ljudi na vas, već vašim utjecajem na druge ljude. “Cvijet raste kada se okrene prema suncu, a čovjek kada se okrene prema čovjeku.”

Naučite i vi kako mnogo uspješnije nego do sada komunicirati s drugima i kako u osobnom i poslovnom svijetu dobiti od drugih ono što vam treba, a bez štete za drugu stranu. Dodajte ova divna i učinkovita ljudska znanja i vještine vašim profesionalnim koje najbolje poznajete i učinite sve svoje odnose uspješnijima. I naučite baš kao najbolji medijatori i medijatorice, barem ponekad pomoći drugima kako da to isto ostvare.

Više informacija možete saznati na e-mail adresi hum.mirenje@gmail.com ili telefonskim putem na broj 01/4811-283.

Ocjene i mišljenja polaznika obuka pročitajte OVDJE.

Poziv za sudjelovanje na OO u rujnu

[gview file=”http://medijacija.hr/wp-content/uploads/2018/06/P-R-I-J-A-V-A-O-rujan-2018.docx”]