HUM, NUMS i magazin Medijator

pozivaju na webinar (pristup slobodan) 

MEDIJACIJA U KORAK S VREMENOM

9. lipnja 2020.

17,00 – 18,00 sati

Govornici: Blažo Nedić i Srđan Šimac

Voditeljica: Nela Savić

 

Krizne situacije kod ljudi aktiviraju instinkt za ubrzanu prilagodbu i promjene. On nas pokreće na kreativna i inovativna rješenja za probleme. Jednako je i s rješenjima za konflikte i sporove.

Konflikti bilo osobni bilo poslovni, nikad ne spavaju. Dopustiti konfliktima da ne upravljamo njima i da eskaliraju, znači izložiti se ozbiljnim rizicima. Zato je poželjno ne odgađati upravljanje njima i rješavati ih što ranije, prije nego što eskaliraju i pretvore se u pravne sporove. U tom pogledu na raspolaganju nam je novi alat za rano, brzo i ekonomično rješavanje konflikata i sporova izvan sudova – online medijacija.

Zamislite da ne morate napustiti udobnost i sigurnost vaših domova i ureda da bi riješili konflikt. Ne trebate rano ustajati, izlagati se rizicima prometa i stresu zbog mogućnosti zakašnjenja, te boraviti u nepoznatim prostorima. Ne postoji troškovno, vremenski i ekološki prijateljskiji, a i zdravstveno sigurniji, alat za rješavanje konflikata i sporova od online medijacije.

Već smo mnogo naučili o online komunikaciji. Prigrlimo njenu popularnost i praktičnost te učinimo korak naprijed, prema online medijaciji. Saznajmo od iskusnih medijatora Blaže Nedića iz Beograda i Srđana Šimca iz Zagreba o čemu se zapravo radi. Webinar će moderirati Nela Savić, medijatorica i urednica magazina Medijator, prvog te vrste u regiji i šire.

 

Molimo potvrdu vašeg sudjelovanja na e-mail adresu: hum.mirenje@gmail.com

Link na poveznicu za webinar dostavit ćemo vam na vašu e-mail adresu nakon prijave.

Radujemo se unaprijed vašem sudjelovanju.

CV-i govornika i moderatorice u pozivu u nastavku.

9.6.2020. Zajednički webinar HUM NUMS Medijator