fbpx

Tjedan medijacije: Obilježavanje Svjetskog dana rješavanja sukoba i dodjela medijacijskih nagrada

HUM tradicionalno obilježava Svjetski dan rješavanja sukoba – „World Conflict Resolution Day“ 

Dodjela medijacijskih nagrada zaslužnima

Pridružite nam se 

četvrtak, 15. listopada 2020.

Vrijeme trajanja: 13,00 – 14,00 sati  

 

Svečanom obilježavanju ovog dana već osmu godinu za redom, pridružuje se i Hrvatska udruga za mirenje. S ciljem daljnjeg promoviranja medijacije u našem društvu, ne samo kao izvansudskog načina rješavanja sporova, već i kao načina života i poslovanja. Kroz afirmaciju vještina komuniciranja, nekonfliktnog dijaloga, upravljam konfliktima, međusobnog razumijevanja i tolerancije, želimo ne samo u tom pogledu organizirati razne edukacijske aktivnosti u Tjednu medijacije, već i uz naše drage članove, goste i prijatelje, svečano obilježiti ovaj dan.

U svrhu snažnije podrške nastojanjima brojnim medijatorima i institucijama za medijaciju i drugim tijelima i organizacijama koji medijaciji daju podršku, da ustraju u nastojanjima da medijacija postane općeprihvaćeni način rješavanja sukoba i sporova te da svojim radom, trudom i sposobnostima zauzmu ravnopravno i zaslužno mjesto u sustavu rješavanja sporova, Hrvatska udruga za mirenje odlučila je i ove godine po treći put dodijeliti posebne nagrade fizičkim i pravnim osobama zaslužnim za primjenu, edukaciju, unapređenje, razvoj i promicanju medijacije i kulture mira u Republici Hrvatskoj. Cilj je ovim priznanjima ukazati na istaknute pojedince i organizacije na svim područjima medijacije.  Nagrade će biti objavljene na ovoj svečanosti.

Pridružite nam se i Vi i svojim sudjelovanjem molimo Vas uveličajte ovaj dan!

Molimo za potvrdu vašeg sudjelovanja do 13. listopada 2020. s naznakom “Dodjela nagrada“: hum.mirenje@gmail.com

Link na poveznicu za događaj dostavit ćemo vam pravovremeno na vašu  e-mail adresu nakon prijave.

Radujemo se unaprijed vašem sudjelovanju. 

Sve aktivnosti na koje se možete pridružiti tijekom Tjedna medijacije možete pročitati ovdje: https://medijacija.hr/tjedan-medijacije-2020-2/

 

2020-10-05T12:16:42+02:00
Go to Top