Pod sloganom ovog Tjedna medijacije –  “Medijacija: slagalica uspjeha”, želimo mladim ljudima približiti medijaciju ne samo kao postupak mirnog rješavanja sporova, već im pokazati kako određene medijatorske vještine mogu primijeniti u svojim privatnim odnosima, obrazovanju i karijeri. 

Prošle godine, zajedno s udrugom Meritokrat krenuli smo u realizaciju Tjedna medijacije za mlade. U tome nas je, nažalost, spriječila pandemija koronavirusa, a potom i potres koji je u ožujku zadesio grad Zagreb i okolicu. No, mi nismo odustali! Pa tako, iako nam trenutne epidemiološke prilike ne dopuštaju da se družimo uživo – prilagodili smo našu organizaciju, zasukali rukave i ove godine donosimo vam prvi Tjedan medijacije za mlade u virtualnom ZOOM okruženju! 

Kroz tjedan dana, u razdoblju od 17. svibnja do 21. svibnja, u popodnevnim terminima, zainteresirani studenti i mladi imat će priliku slušati raznovrsna predavanja i radionice na temu medijacije i medijacijskih vještina. Za svakog smo pripremili ponešto, pa smo tako okupili različite predavače iz svijeta prava, ekonomije, socijalnog rada, ali i sustava obrazovanja. 

Više o predavanjima i radionicama možete vidjeti u našem programu:

RASPORED-TJEDAN-MEDIJACIJE-1

Sudjelovanje je sasvim besplatno, a oni koji se prijave na minimalno tri predavanja i jednu radionicu imaju priliku dobiti certifikat o sudjelovanju! 

Prijaviti se možete do 16.5. u 0:00h na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/g7EGURgEPeyWpcSn9.

Požurite i otkrijte je li medijacija – vaša slagalica uspjeha! 🙂